Széchenyi 2020

Fejlesztések előtt a nyílászáró-technikában

Nemcsak Bács-Kiskun megyében, hanem Kecskemét 120 km-ig terjedő vonzáskörzetében is a legjobb választás az RSG Hungary Kft., amely 2011 óta foglalkozik nyílászáró értékesítéssel és beépítéssel, a nyílászáró-vasalat értékesítését viszont az egész ország területén végzi. Legyen szó ipari létesítményekről vagy családi házakról, minden termék és szolgáltatás elérhető a nyílászárókhoz kapcsolódóan. A megalakulás óta folyamatos erősödés jellemző a cégre, ugyanis évről évre növekvő rendelésállománnyal látják el az elégedett megrendelők, Kecskeméten számos kiemelkedő referenciával rendelkezik a vállalat. Rózsa István ügyvezető igazgató büszkén tekint az elmúlt év eredményeire, kiemelve az RSG Hungary Kft. stabil működését.

A legfontosabb szempont a minőség

Az RSG Hungary Kft. két alappillére a különféle ablak és ajtó vasalatok értékesítése, valamint a nyílászárók értékesítése és beépítése. A széles körű termékek és szolgáltatások lehetővé teszik, hogy – bármilyen építményről legyen is szó – minden egyedi elképzelés megvalósítható legyen. Árnyékolás technikával is foglalkozik a cég, illetve az összes nyílászáróhoz – ablakok, bejárati ajtók, emelő-toló és toló-bukó valamint harmonika teraszajtók – tartozó kiegészítők – vasalatok, zárak, motoros zárak, kilincsek, sínek, küszöbök, ajtócsukók, távnyitók, motoros szellőztetők, RWA rendszerek,  – is elérhetőek. Főként német beszállítókkal dolgozik a cég, hiszen a minőség ebben az ágazatban elengedhetetlen. Legfontosabb beszállító partnerek a G-U Magyarország Kft., a Siegenia Kft. és az Aluprof Kft.

Ismét egy sikeres év

2018 legnagyobb sikere az, hogy minden projekt gond nélkül megvalósult. Az előzőhöz hasonlóan idén ugyancsak termékeny évet tudhat maga mögött a cég, a tavalyi forgalmat is sikerült megtartani. Rengeteg megbízás érkezett a céghez, amely több mint elegendő munkát adott az RSG Hungary Kft. szakembereinek, akik jelenleg hét fővel képviselik a céget. Számos újabb partnerrel bővült az üzleti kapcsolatrendszer, amely a magas színvonalnak és a vevőközpontú magatartásnak köszönhető. Mindezek mellett mégis a legnagyobb eredmény, hogy a megalakulástól kezdve folyamatos stabilitás jellemzi a vállalatot, amely megalapozza a jövőbeni fejlesztéseket.

Kiemelkedő referenciák

Az RSG Hungary Kft. 2018-ban is jelentős számú felújítási projektekben vette ki a részét, főként Kecskeméten. A Piac melletti COOP ABC kivitelezési munkálatai során a teljes homlokzati nyílászárók cseréjét valósította meg, valamint az Univer Székház lépcsőházi függönyfalának a felújítását szintén a vállalat végezte. A Kft. eddigi nagyobb volumenű munkái közül kiemelhető az Akadémia körúti ABC homlokzati átépítése, amely mintegy 50 méteres üvegfalat jelent, illetve a Freudenberg nemrégiben felépített E csarnokában ugyancsak fontos szerepet töltött be a cég a kivitelezés alkalmával. Mivel az RSG Hungary Kft. nem csupán Bács-Kiskun megyében tevékenykedik, szintén fontos megemlíteni a Magnus Kft. jelenleg zajló pécsi beruházását, amelyhez a vállalat ezúttal is a nyílászárók teljes körű gyártásával és beépítésével járul hozzá.

Filozófia

A kiváló minőség mellett a cég második legfontosabb vezérelve a megbízhatóság és precizitás, amelyet a kollégák nap mint nap igyekeznek észben tartani. Mivel a gyenge minőség nem megengedett, elengedhetetlen a munkafolyamatok pontos nyomon követése, ellenőrzése, így hibás áru sosem kerül kiszállításra. A változékony igények sem okoznak problémát, hiszen a trendeket követve bármilyen elképzelés megvalósítható, illetve tanáccsal is készséggel látják el az ügyfeleket a kollégák, minden egyedi kérésnek eleget tesznek, ugyanis a vevőközpontú kiszolgálás ugyancsak kulcsfontosságú az RSG Hungary Kft.-nél.

Fejlesztések várhatóak

Pár éve már szükségesség vált egy új telephely, amely lehetővé teszi a nagyobb raktárkapacitást és a létszámbővítést. A tervek szerint egy új csarnokban folytatná tovább a munkát a Kft., nagyobb raktárakkal és teljesen felújított irodaépülettel, ahol mind a kereskedelem, és mind az adminisztráció modern környezetben valósulhat meg. A cég számára ez hatalmas mérföldkövet jelent, hiszen a rengeteg munka és az időhiány miatt eddig nem volt lehetőség nagyobb beruházásba kezdeni.

„Bízom benne, hogy sikerül megtartani cégünk jól ismert színvonalát, és az elmúlt évekhez hasonlóan továbbra is a stabilitás jegyében működhetünk tovább. Az eddigi eredményeket figyelembe véve úgy gondolom, hogy a jövőben is éppen olyan sikereket tudunk majd véghezvinni, mint ebben az évben.” – mondta bizakodva Rózsa István ügyvezető igazgató.